Smart Building

Gedreven door passie en de nieuwste technologieën brengen wij gebouwen tot leven.

Aevus Smart Building

Aevus BI draagt bij aan een optimale beleving in en aan het gebruik van gebouwen. Door toepassing van ABI® (Artificial Building Intelligence) sensoren in combinatie met het 3D gebouwmodel (Digital Twin) wordt het gehele object aangestuurd en gemonitord op basis van Artificial Intelligence (AI) in combinatie met innovatieve prognosemodellen. Op deze manier maakt Aevus BI van elk pand een Smart Building.

Het systeem

Control

Met de Aevus BI draadloze sensortechnologie kan alles in uw gebouw aangestuurd worden. Deze technologie biedt ook de mogelijkheid om alarmering in te voeren waar nodig.

Manage

Aevus BI beschikt over een uitgebreide toepassingssuite voor de bediening en bewaking van alle soorten installaties en systemen. Van klein en eenvoudig tot zeer groot en complex.

Analyse

Met onze eigen backoffice is alle gemeten data binnen handbereik. Door de slimme omgeving kunt u alle informatie uit uw gebouw halen die u op dat moment nodig heeft. Overal, altijd.

Connect

De Aevus BI applicatie is verfijnt voor elke gebruiker in uw gebouw. Gebouw eigenaar, management en de gebruikers zien wat voor hun van belang is. Op computer, telefoon of tablet.

Visualise

Met ons Digital twin 3D BIM model is in een oogopslag te zien hoe uw gebouw er voor staat. Of het nu gaat om energieverbruik, klimaat, prognose of het gebruik van ruimtes, alles is inzichtelijk.

Integrate

Onze sensoren connecten direct, maar ook met de welbekende beheer protocollen, zoals KNX, BACnet en Modbus. Door onze intelligente sensoren localiseren wij alle data uit diverse bronnen.

3D Digital Twin – BIM
(Building Information Model)

Alle informatie in 1 oogopslag zien in ons 3D Digital Twin BIM model. Alle sensoren sturen actuele data naar onze externe cloud en worden gevisualiseerd in het 3D Model.

"Samen bouwen en continu door ontwikkelen. Dat is wat Aevus en Triade samen doen. Niet alleen onze visie, maar ook ons DNA is identiek wat maakt dat wij als eenheid kunnen acteren en blijven creëren."

W.A. de Bruin

Managing director, Triade

"Met veel vertrouwen zien wij de ontwikkelingen van dit mooie systeem tegemoet."

M. van der Steen

DGA, TechnoTelematica

"Samen werken aan het nieuwe Aevus Smart Building Systeem door continu nieuwe componenten aan te sluiten. Zo komen we steeds dichterbij het volledig visualiseren en aansturen van een gebouw."

J. Tang

DGA, Universe Trading

Op basisschool 'De Ark' in Almere heeft firma Aevus Building Intelligence in alle klaslokalen van het schoolgebouw airconditioning aangebracht. Het pilot project is naar tevredenheid van de Stichting Prisma Almere uitgevoerd.

E. Woltjes

Adviseur Huisvesting, Stichting Prisma Almere