Smart Building

Gedreven door passie en de nieuwste technologieën brengen wij gebouwen tot leven.

Aevus Smart Building

Ontdek de grensverleggende wereld van Smart Buildings bij Aevus. Wij zijn pioniers in het integreren van geavanceerde technologieën zoals Digital Twins, Internet of Things (IoT), en slimme automatiseringssystemen. Met onze expertise creëren we niet alleen duurzame en efficiënte gebouwen, maar ook een intelligent ecosysteem dat naadloos reageert op de behoeften van de gebruikers. Verken de mogelijkheden van Smart Buildings en hoe Aevus innovatie en duurzaamheid samenbrengt voor de gebouwen van morgen.

Het systeem

Control

Met de Aevus BI draadloze sensortechnologie kan alles in uw gebouw aangestuurd worden. Deze technologie biedt ook de mogelijkheid om alarmering in te voeren waar nodig.

Manage

Aevus BI beschikt over een uitgebreide toepassingssuite voor de bediening en bewaking van alle soorten installaties en systemen. Van klein en eenvoudig tot zeer groot en complex.

Analyse

Met onze eigen backoffice is alle gemeten data binnen handbereik. Door de slimme omgeving kunt u alle informatie uit uw gebouw halen die u op dat moment nodig heeft. Overal, altijd.

Connect

De Aevus BI applicatie is verfijnt voor elke gebruiker in uw gebouw. Gebouw eigenaar, management en de gebruikers zien wat voor hun van belang is. Op computer, telefoon of tablet.

Visualise

Met ons Digital twin 3D BIM model is in een oogopslag te zien hoe uw gebouw er voor staat. Of het nu gaat om energieverbruik, klimaat, prognose of het gebruik van ruimtes, alles is inzichtelijk.

Integrate

Onze sensoren connecten direct, maar ook met de welbekende beheer protocollen, zoals KNX, BACnet en Modbus. Door onze intelligente sensoren localiseren wij alle data uit diverse bronnen.

3D Digital Twin – BIM
(Building Information Model)

Alle informatie in 1 oogopslag zien in ons 3D Digital Twin BIM model. Alle sensoren sturen actuele data naar onze externe cloud en worden gevisualiseerd in het 3D Model.

Benieuwd hoe Aevus BI uw gebouw slimmer kan maken?

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw Smart Building-transformatie!