Smart Climate

Een gezonde plek om te leren en werken

Aevus Smart Climate

Aevus Smart Climate integreert geautomatiseerde Mitsubishi Electric WTW-systemen met onze geavanceerde FeelPlace sensoren, waardoor intelligente ventilatie en klimaatbeheersing ontstaan. Ervaar duurzaamheid en technologische precisie voor een gezond binnenklimaat en optimale productiviteit.

Ontdek de toekomst van slimme ventilatie en klimaatbeheersing met Aevus Smart Climate. Samen streven we naar een gezondere, comfortabelere omgeving voor uw bedrijf.

Optimale luchtkwaliteit met Aevus Smart Climate.

In diverse omgevingen, van zakelijke kantoren tot scholen en sportzalen, is luchtkwaliteit cruciaal voor het welzijn en de productiviteit. Aevus Smart Climate bevindt zich aan de voorhoede van ventilatietechnologie, met geavanceerde systemen die niet alleen zorgen voor een constante toevoer van frisse lucht, maar dit ook afstemmen op specifieke behoeften. Ontdek hoe ons geautomatiseerde WTW-systeem, aangestuurd door innovatieve FeelPlace sensoren, een nieuwe standaard zet voor optimale luchtkwaliteit in uiteenlopende ruimtes.

Ventilatie in uw gebouw nodig?

Ontdek de kracht van Aevus Smart Climate voor uw ventilatiebehoeften. Of het nu gaat om kantoren, scholen, of andere bedrijfsruimten, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor optimale luchtkwaliteit. Onze geavanceerde systemen, bewezen effectief bij projecten zoals Basisschool de Middelie, zorgen voor een gezond binnenklimaat. Neem vandaag nog contact met ons op en adem de frisse lucht van efficiënte ventilatie in.

Aevus Smart Climate bij Basisschool de Middelie.

Aevus Smart Climate heeft met trots samengewerkt met Basisschool de Middelie, onderdeel van Stichting Opspoor, om een geavanceerd ventilatie- en airconditioningsysteem te implementeren. Onze eigen systemen zorgen voor een optimaal binnenklimaat, afgestemd op de behoeften van de school. Bekijk het resultaat in de video aan de linkerzijde en ontdek hoe Aevus Smart Climate bijdraagt aan een gezonde en comfortabele leeromgeving.

Het systeem

Automatische sturing

De Aevus Smart sensoren staan direct in verbinding met uw ventilatie. De ventilatie systemen acteren op basis van de actuele meetwaarden als bijvoorbeeld CO, fijnstof of TVOC. Draadloos en geautomatiseerd.

24/7 inzicht

Alle data die onze sensoren verschaffen worden direct opgeslagen in onze Aevus Cloud. Deze is 24/7 te benaderen via laptop, telefoon of tablet. In deze cloud kunt u op elk gewenst moment automatisch rapportages uitdraaien.

Frisse scholen

Aevus Smart Ventilatie voldoet aan alle normen van het Frisse scholen programma. Door in de stoel van de gebruiker te zitten hebben wij een volledig pakket samengesteld die al uw behoeften borgt.

Optimalisatie

Transparantie hand in hand met prestaties. Niet alleen bieden we gedetailleerd inzicht in de input, maar we maken ook de output zichtbaar. U kunt nauwlettend volgen hoe efficiënt onze systemen draaien, waardoor u volledige controle heeft over uw binnenklimaat.

Alarmering

Ons systeem borgt 24/7 de kwaliteit van uw ruimte. Door vooraf alarm punten in te stellen op de door u gekozen waardes, krijgen u of uw collega(s) en desgewenst onze servicepartner, bij afwijkingen een alarm per mail of sms binnen.

16 meetwaardes

De Aevus lucht kwaliteit sensor meet 16 verschillende componenten. Waaronder CO₂, TVOC, Temperatuur, relatieve vochtigheid en 9 verschillende Fijnstof waardes. De meest uitgebreide sensor, alles in één.

Het FeelPlace platform.

Met ons geavanceerde FeelPlace platform biedt Aevus Smart Climate een unieke ervaring in het beheer van uw binnenklimaat. Dit intelligente systeem geeft u volledige controle over de sturing en monitoring van ventilatie, verwarming en koeling. Of het nu gaat om automatische aanpassingen op basis van luchtkwaliteitsmetingen of handmatige regeling op uw eigen voorkeuren, FeelPlace zorgt voor een intuïtieve en gepersonaliseerde benadering. Met real-time gegevens, grafieken en overzichten biedt ons platform een ongeëvenaarde inzage in de prestaties van uw Smart Climate systeem. Voel de kracht van controle en comfort met het FeelPlace platform van Aevus.

Airconditioning

Bij Aevus Smart Climate bieden we een breed scala aan installatiemogelijkheden voor onze Smart Airconditioning systemen, met een focus op flexibiliteit. Of het nu gaat om een losse split unit voor specifieke ruimtes of de geavanceerde comfortopties van een compleet VRF-systeem, wij leveren maatwerkoplossingen die passen bij uw behoeften en voorkeuren. Ontdek de veelzijdigheid van onze Smart Airconditioning, geïnstalleerd op de manier die het beste bij u past.

Optimale Gezondheid.

Voldoe aan De Hoogste Ventilatie-eisen met Aevus.

"Het personeel is zeer behulpzaam en weet waarover ze praten. Er is altijd zeer snelle reactie op serviceaanvraag, ook geen probleem om op locatie te komen als dat nodig is. Bereid om mee te denken over oplossingen voor problemen. Kortom, een aanrader."

H. Vervloet

CFD, College de Heemlanden

"Op basisschool 'De Ark' in Almere heeft firma Aevus Building Intelligence in alle klaslokalen van het schoolgebouw airconditioning aangebracht. Het pilot project is naar tevredenheid van de Stichting Prisma Almere uitgevoerd."

E. Woltjes

Adviseur Huisvesting, Stichting Prisma Almere