Zonnepanelen voor thuis

Laat de zon voor u werken

Profiteer van zonnepanelen voor uw woning.

Ontdek de talloze voordelen van zonnepanelen voor uw woning. Met onze zonnepanelen bespaar je niet alleen op je energierekening, maar draag je ook bij aan een schonere planeet door je eigen groene energie op te wekken. Onze slim ontworpen zonnepaneelsystemen leveren je huis duurzame stroom, waardoor je niet alleen groener leeft, maar ook flink bespaart op je energiekosten. Ontdek hoe je geld kunt besparen, de waarde van je huis kunt verhogen en een groenere toekomst kunt omarmen met de zonnepanelen van Aevus.

Ontdek uw zonnepotentieel

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen uw dak kan benutten? Krijg inzicht in uw zonnepotentieel met onze gratis dakscan. Klik hieronder om uw scan te starten en te ontdekken hoe zonne-energie uw energiekosten kan verlagen en uw huis groener kan maken.

Onze zonnepanelen: Kwaliteit, Variëteit en Zorgvuldigheid.

Bij Aevus begrijpen we de essentiële rol van zonnepanelen in uw energievoorziening. We bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige zonnepanelen direct van de leverancier. Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom leveren we enkel topmerken. We monitoren voortdurend de kwaliteit van elke geïnstalleerde set zonnepanelen. U kunt vertrouwen op onze expertise voor uw investering in zonnepanelen. Ontdek hoe onze zonnepanelen uw energiebehoeften vervullen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Krachtige omvormers voor optimale energieprestaties

De juiste omvormer is van essentieel belang voor het maximaliseren van de prestaties van uw zonnepanelen. We bieden twee vooraanstaande merken omvormers aan: Enphase voor micro-omvormers en SolarEdge voor string-omvormers. Met deze geavanceerde technologieën zorgen we ervoor dat uw zonne-energiesysteem op zijn best presteert, waardoor u kunt genieten van maximale energieopbrengst en efficiëntie. Ontdek hoe onze omvormers uw zonnepanelen tot leven brengen en uw energieproductie optimaliseren.

Onze keuze voor topkwaliteit

Hoewel we een scala aan omvormermerken aanbieden om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen, gaat onze voorkeur uit naar Enphase en SolarEdge vanwege hun bewezen kwaliteit en prestaties. Enphase staat bekend om zijn micro-omvormertechnologie, die elk afzonderlijk zonnepaneel optimaliseert, terwijl SolarEdge uitblinkt met intelligente string-omvormers en power optimizers. Beide merken maximaliseren de energieopbrengst van uw systeem.

Realtime inzicht in uw zonne-energiesysteem, altijd en overal.

Aevus onderscheidt zich door haar eigen monitoringssystemen te ontwikkelen. Hoewel dit vooral van groot belang is in de utiliteitssector, waar volledige gebouwen beheerd moeten worden, begrijpen we dat particulieren andere prioriteiten hebben. Daarom hebben we zorgvuldig gekeken naar de monitoringssystemen van vooraanstaande merken zoals Enphase en SolarEdge. We zijn van mening dat monitoringssystemen van topkwaliteit essentieel zijn, ongeacht of u een particuliere woning of een zakelijk gebouw bezit.

Onze toewijding aan monitoring van topkwaliteit.

Bij Aevus hebben we ervoor gekozen om uitsluitend samen te werken met partners die hoogwaardige monitoringssystemen bieden. We begrijpen dat de prestaties en betrouwbaarheid van uw zonne-energiesysteem cruciaal zijn voor uw gemoedsrust en uw investering. Daarom zorgen we ervoor dat de systemen die we aanbieden, u voorzien van nauwkeurige gegevens en realtime inzicht in uw energieproductie.

Monitoring op maat voor elke energiebehoefte.

Of u nu een particulier bent die zijn energieverbruik wil optimaliseren of een zakelijke gebouweigenaar die een volledig energiebeheerplatform nodig heeft, Aevus staat garant voor de hoogste normen in monitoring. Ontdek hoe onze monitoringssystemen u kunnen helpen bij het beheren en maximaliseren van uw zonne-energieopwekking.

Nieuwe BTW-regeling voor zonnepanelen: Bespaar als particulier.

In 2023 is er opwindend nieuws voor particulieren die overwegen zonnepanelen aan te schaffen. Sinds dit jaar zijn particulieren vrijgesteld van het betalen van btw over de aanschaf en installatie van zonnepanelensystemen. Deze nieuwe btw-regeling is bedoeld om groene energie toegankelijker te maken en moedigt particulieren aan om over te stappen op duurzame energiebronnen. Bij Aevus begrijpen we het belang van deze verandering en staan we klaar om u te helpen deze nieuwe regeling te benutten. Klik hier voor meer informatie over deze btw-voordelen en hoe u kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst met zonnepanelen via de officiële pagina van de overheid.

Meer weten?

Heeft u vragen over zonnepanelen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We zijn hier om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw duurzame energiedoelen. Klik hier om contact met ons op te nemen.